Gynekolog Online

Gynekologi är läran om kvinnan, lite mer konkret innebär det sjukdomar och i kvinnans könsorgan. Ett, för många, jobbigt och pinsamt besök med en gynekolog går nu att genomföra på nätet. Ja, det är sant.

En gynekolog online kan ge dig rådgivning och förklara processer, tillvägagångssätt och enkla åtgärder utan att du behöver hoppa upp i ”gynekolog-stolen”.

Få rådgivning av gynekolog
Snabbt via säkra appar

Bäst gynekolog på nätet

BÄST I TEST
Vuxna & barn
Enkel receptförnyelse
Avgift:
0 kronor
Öppettider:
Dygnet runt
Ladda ner app
Få ett SMS med länk till appen
Funktion
BankID:
Säkra betalningar:
Fungerar utomlands:
Eget konto: 16 år
Avgifter
Läkarbesök: 0 :-
Psykologbesök: 0 :-
Läkarbesök barn: 0 :-
Högkostnadsskydd:
Vårdmöjligheter
Fysiska mottagningar:
Drop-in:
Bokningsbara tider:
Remisser:
Återbesök:
Öppettider: Dygnet runt
Recept
Skriva recept:
Narkotikaklassade:
Preventinmedel:
Receptförnyelse:
Intyg
Sjukskrivning:
Antal dagar: 14 dagar
VAB-intyg:
Sjukintyg:
Om vårdplatsen

Doktor.se grundades 2014 och har sedan dess erbjudet vård på nätet. Med över 40 anslutna läkare kan du få snabb vård enkelt och helt utan krångel.

gynekolog online

Välja gynekolog online

Precis som att du kan vara lite kritisk till att välja en lokal vårdcentral kan det vara klokt överväga dina val för vårdkontakt på nätet. Vi på nätläkare.com har skapats av just denna anledning, denna gång specifikt om gynekologer online.

Praktiskt har vi gått igenom de olika aktörer som finns tillgängliga och erbjuder expertis och kunskap inom gynekologi. Sedan har vi testat samtliga och utvärderat, resultatet är presenterat över. Vi är har inte rangordnat resultaten på något sätt utan presenterar endast de som faktiskt är bra och fungerar korrekt.

Fördelar med gynekologbesök på nätet

Som vi snabbt berörde kan det för många vara helt obegripligt att göra ett gynekologbesök på internet. Men, det är inte helt galet. Den största arbetsuppgiften för gynekologer är att ge stöttning och rådgivning till kvinnor med olika besvär. Vilket av naturliga skäl fungerar lika bra via en vårdapp.

Snabbare hjälp

Tyvärr är det en brist på gynekologer i Sverige och vårdköerna kan bli långa. Vanligtvis är det uppföljning och receptförnyelse som dröjer och kan vara knepigt få till.

Specialistvård direkt

På nätet kan du hitta specialistläkare direkt när du har besvär i underlivet. Det krävs med andra ord inget obekvämt besök via en vårdcentral.

Vanliga besvär

En gynekolog möter alla typer av kvinnor med flera olika typer av besvär. Det finns verkligen inga konstiga anledningar att ta kontakt med en gynekolog online. Vi rekommenderar dig att så fort det finns en oro söka kontakt och få svar på dina frågor.

Menstruationproblem

Vanliga besvär med din menstruation kan vara utebliven mens eller mens som kommer väldigt sällan. Andra vanliga orsaker till kontakt är också tvärtom och väldigt riklig mens.

Infektioner

Det finns en rad sjukdomar och infektioner du kan drabbas av i underlivet och genom att tydligt beskriva hur det ser ut och vilka besvär du upplever kan en gynekolog guida dig i rätt riktning.

Smärtor

Om du upplever återkommande smärtor i ditt underliv kan det vara klokt kontakta en gynekolog för rådgivning. Initialt behövs ofta ingen undersökning och via nätet kan du få rekommendationer eller annan nödvändig information för att bli kvitt dina besvär.