Sjukgymnast online

Utbudet i kombination med efterfrågan för smidigare vård ökar exponentiellt. Ett av de senaste tillskotten är sjukgymnaster online genom enkla videosamtal. Rådgivningen både bokas och genomförs enkelt via din telefon. En sjukgymnast kan svara på alla frågor som rör smärtor i t.ex. nacke och rygg men även andra skador som uppkommit eller går rehabilitera på ett gym.

Välj rätt sjukgymnast
Flera bra val

Välj sjukgymnast

BÄST I TEST
Vuxna & barn
Enkel receptförnyelse
Avgift:
0 kronor
Öppettider:
Dygnet runt
Ladda ner app
Få ett SMS med länk till appen
Funktion
BankID:
Säkra betalningar:
Fungerar utomlands:
Eget konto: 16 år
Avgifter
Läkarbesök: 0 :-
Psykologbesök: 0 :-
Läkarbesök barn: 0 :-
Högkostnadsskydd:
Vårdmöjligheter
Fysiska mottagningar:
Drop-in:
Bokningsbara tider:
Remisser:
Återbesök:
Öppettider: Dygnet runt
Recept
Skriva recept:
Narkotikaklassade:
Preventinmedel:
Receptförnyelse:
Intyg
Sjukskrivning:
Antal dagar: 14 dagar
VAB-intyg:
Sjukintyg:
Om vårdplatsen

Doktor.se grundades 2014 och har sedan dess erbjudet vård på nätet. Med över 40 anslutna läkare kan du få snabb vård enkelt och helt utan krångel.

Helt utan remiss

Hos de alternativ vi har listat över behöver du inte ha en remiss från en läkare eller en vårdcentral. Många av aktörerna är specialiserade och du pratar direkt med en sjukgymnast, utan några mellanhänder. Kom ihåg att alternativen däremot endast är rådgivning och stöttning i din rehabilitering. Faktiskt utövning och fysisk beröring kan av naturliga skäl inte ske över telefon eller dator.

Kontakta sjukgymnast

Att ta hjälp av en sjukgymnast online är idag mycket vanliga och vi skulle vilja påstå att betydligt fler borde söka kontakt. Ofta handlar det inte om livshotande besvär som friska personer väljer att skjuta upp eller inte alls göra något åt. Nedan har vi listat några vanliga besvär som kan gynnas av ett besök.

Ryggskott

Ett ryggskott kan komma plötsligt och göra vardagen lite knepigt. Genom rätt övningar kan du återhämta dig snabbare och komma tillbaka till en smärtfri vardag.

Fotledsskada

En skada på fotleden kan vara långdragen och svår att rehabilitera. Många upplever att problemet med smärta kommer tillbaka efter ett tag, trots att allting känts bra några månader in i rehabiliteringen.

Korsbandsoperation

Du som har opererat ett korsband behöver göra noggrann rehabilitering för att återställa den normala styrkan och stabiliteten i knät. Tyvärr kan inte alltid full återhämtning ske på grund av bristande rutiner. Att kontakta en sjukgymnast online är ett perfekt exempel på hur du kan få rätt stöttning tillbaka.

Priser sjukgymnast online

Priset för att träffa en sjukgymnast online varierar mellan de olika aktörerna. Likt en läkare online kan skriva ut recept går det även att få träning och rehabilitering på recept. I sådana fall betalar du endast en patientavgift upp till högkostnadsskyddet och därefter är dina besök helt gratis. Om du vill finansiera din rehabilitering och sjukgymnastik privat skulle vi säga att priset varierar mellan 150 – 1000 kronor beroende på fysioterapeut och stad.