Villkor

Villkor för användning av vår webbplats. Senast uppdaterad: 19 juni 2023

Definition
Dessa användarvillkor gäller för användning av ”Nätläkare.com”, url: xn--ntlkare-5wac.com och vår webbplats definieras även som ”webbplats”, ”tjänst”, ”guide” samt även ”vi” och ”oss”. Respektive benämning och definition är med hänvisning till företaget Tacotech AB (559259-2132), även kallat ”Tacotech” som är ett registrerat aktiebolag i Sverige.

Medgivande
Genom att använda vår webbplats godkänner du våra användarvillkor. Vi rekommenderar dig därför att alltid läsa våra villkor till fullo för att ha aktuell information. Om du inte godkänner våra villkor ombeds du lämna vår webbplats.

Kostnadsfri användning
Att använda vår webbplats är helt kostnadsfritt och du kommer aldrig behöva betala för att använda vår jämförelse.

Ersättning från tredje part
I vissa fall erhåller vi ersättning från trejde part när du som besökare går vidare till dessa.

Information
Målsättningen är att vi alltid ska ha så uppdaterat information som möjligt på webbplatsen men vi vill reservera för att vissa företag kan ändra innan vi har uppdaterat. Det är med andra ord alltid villkor och information hos respektive företag som gäller före vår.

Integritet- och datapolicy

Med hänsyn till GDPR presenterar vi nedan vår integritet- och datapolicy.

På nätläkare.com samlas ingen personlig data in. Alla data är anonym och går inte att koppla till specifika individer. Med hänsyn till detta har vi inga register med GDPR-krav, även fast vi har som uppsåt att hantera eventuella kontakter med stor respekt.

Vi samlar in anonym data genom följande verktyg:

  • Google Analytics