Om oss

Nätläkare.com grundades 2019 med ett tydligt mål att hjälpa konsumenter att ta informativa beslut vid val av läkare, psykolog och veterinärer som förmedlar sina tjänster på internet. Detta gör vi genom att sammanställa all information från olika aktörer och sedan presenterar dessa i listor, grafer och på andra möjliga sätt.

Vi är kort och gott en jämförelsetjänst. Det är därför viktigt förstå att vi inte ger någon rådgivning för behandling, mediciner eller annat som är viktigt att det hanteras av legitimerad och kunnig personal.

Informativ jämförelse
Ständigt under utveckling

Så förmedlar vi värde

Vi skapar värde genom att ge tydlig information kring konceptet för vård via telefonen samt vilka aktörer som finns på marknaden. Det underlättar valet för användare samtidigt som möjliggör exponering åt de bolag är aktiva.

Vilka aktörer syns hos oss?

Vår målsättning är att jämföra samtliga aktörer på marknaden men av flera olika anledningar väljer vissa bolag att inte vilja synas. Vi försöker hela tiden arbeta fram en långsiktig och hållbar lösning som passar samtliga.

Hur tar vi betalt?

Att använda nätläkare.com som användare är helt kostnadsfritt och vi kommer aldrig att ta betalt för att nyttja tjänsten. Däremot får vi istället ersättning av de bolag som önskar att annonsera hos oss.

Företaget

Jämförelsetjänsten och varumärket nätläkare.com ägs och drivs av mucho group. Vi grundades 2018 och är specialiserade på leads-generering vilket innebär att vi arbetar aktivt med att generera fler intresserade, aktiva och betalande konsumenter till våra kunder. Samtliga av våra produkter har en målsättning att alltid ge användare/konsumenter bästa möjliga förutsättningarna till ett klokt val.

mucho group logo