Om nätläkare.com

Nätläkare.com grundades 2019 med ett tydligt mål att hjälpa konsumenter att ta informativa beslut vid val av läkare, psykolog och veterinärer som förmedlar sina tjänster på internet. Detta gör vi genom att sammanställa all information från olika aktörer och sedan presenterar dessa i listor, grafer och på andra möjliga sätt.

Vi är kort och gott en jämförelsetjänst. Det är därför viktigt förstå att vi inte ger någon rådgivning för behandling, mediciner eller annat som är viktigt att det hanteras av legitimerad och kunnig personal.

Jämför digital vård hos oss
Aktuella jämförelser

Syfte och värderingar

Varje dag utvecklas Nätläkare.com av redaktionen med ett tydligt syfte – att skapa värde genom att erbjuda tydliga och transparenta guider kring allting som rör hälsa på nätet.

I en rådande rörig utveckling av nya aktörer, tillvägagångssätt och metoder av vård på nätet är vårt enda syfte att hela tiden hålla oss uppdaterade och sammanställa till dig som användare. Vårt syfte är inte att ge någon form av medicinsk rådgivning utan fokuserar endast på användarvänlighet och tjänsterna i sig.

Våra värderingar är viktiga i sammanhanget och vi värdesätter värdet till besökare över värdet för annonsörer. För vi har ett kommersiellt syfte och använder så kallade reklamlänkar för att betala våra fakturor. Detta kan komma att påverkar placeringar av vårdgivare och dess tjänster.

Redaktionen

Fredrik
Skribent för innehåll & produkttester

Natalia
Skribent för tester inom sex & relationer.

Vanliga frågor

Vilka aktörer syns hos er?

Vår målsättning är att jämföra samtliga aktörer på marknaden men av flera olika anledningar väljer vissa bolag att inte vilja synas. Vi försöker hela tiden arbeta fram en långsiktig och hållbar lösning som passar samtliga.

Hur tar ni betalt?

Att använda nätläkare.com som användare är helt kostnadsfritt och vi kommer aldrig att ta betalt för att nyttja tjänsten. Däremot får vi istället ersättning av de bolag som önskar att annonsera hos oss.

Hur hämtas information in?

Vi inhämtar information manuellt från respektive nätläkare vid jämna mellanrum. Därför reserverar vi oss gärna för eventuella fel, då en aktör kan ha uppdaterat sin information snabbare än oss.

Kontakta oss

Har du några frågor? Är du intresserad av att synas på nätläkare.com? Du är välkommen att kontakta oss per e-post. Kontaktuppgifter finns längre ner på sidan.

Företagsuppgifter

Jämförelsetjänsten och varumärket nätläkare.com ägs och drivs av Tacotech. Vi grundades 2019 och är specialiserade på att bygga webbtjänster som underlättar vardagliga beslut för våra besökare.

Tacotech AB
Org-nr: 559259-2132
Adress: Åsögatan 153, 116 32 Stockholm
Kontakt: [email protected]