Om nätläkare.com

Nätläkare.com grundades 2019 med ett tydligt mål att hjälpa konsumenter att ta informativa beslut vid val av läkare, psykolog och veterinärer som förmedlar sina tjänster på internet. Detta gör vi genom att sammanställa all information från olika aktörer och sedan presenterar dessa i listor, grafer och på andra möjliga sätt.

Vi är kort och gott en jämförelsetjänst. Det är därför viktigt förstå att vi inte ger någon rådgivning för behandling, mediciner eller annat som är viktigt att det hanteras av legitimerad och kunnig personal.

Kontakta oss

Har du några frågor? Är du intresserad av att synas på nätläkare.com? Du är välkommen att kontakta oss per e-post.

hey@mucho.se

Vanliga frågor

Vilka aktörer syns hos er?

Vår målsättning är att jämföra samtliga aktörer på marknaden men av flera olika anledningar väljer vissa bolag att inte vilja synas. Vi försöker hela tiden arbeta fram en långsiktig och hållbar lösning som passar samtliga.

Hur tar ni betalt?

Att använda nätläkare.com som användare är helt kostnadsfritt och vi kommer aldrig att ta betalt för att nyttja tjänsten. Däremot får vi istället ersättning av de bolag som önskar att annonsera hos oss.

Hur hämtas information in?

Vi inhämtar information manuellt från respektive nätläkare vid jämna mellanrum. Därför reserverar vi oss gärna för eventuella fel, då en aktör kan ha uppdaterat sin information snabbare än oss.

Företagsuppgifter

Jämförelsetjänsten och varumärket nätläkare.com ägs och drivs av mucho group. Vi grundades 2018 och är specialiserade på att bygga webbtjänster som underlättar vardagliga beslut för våra besökare.

mucho group (tacotech AB)
Org-nr: 559259-2132
Adress: Åsögatan 153, 116 32 Stockholm
Kontakt: hey@mucho.se

mucho group logo