Skrivet av:
Natalia Ronström

Ansvarig för produkttester inom sex & relationer.

Bästa Dildo (Bäst i test)

Har du inte hittat något som funkar? Vill du vara påläst inför ditt nästa köp? Då har du kommit rätt. Vi har testat, analyserat och sammanställt allt du behöver veta om att köpa den bästa dildon 2024.

Vad är en dildo?

En dildo är en vanlig sexleksak, som ofta är format att efterlikna det manliga könsorganet. Det är en mångsidig produkt, som kan användas för vaginal och anal stimulering. Den kan alltså användas av individer av alla könstillhörigheter.

Vi rekommenderar att du använder din dildo tillsammans med glidmedel (läs vårt test om bästa glidmedlet).

Inte tid att läsa igenom alla detaljer? Här är samtliga testvinnare


Satisfyer Pro 2 –

Bästa dildon med lufttryck

 • Uppladdningsbart batteri
 • Prisvärd
 • Tyst
 • Endast för massage av klitoris

Har du provat en lufttrycksvibrator innan? Om inte är det hög tid avnjuta oslagbar njutning där du inte behöver röra någonting ting annat än att placera dildon emot din klitoris. Bäst i klassen är Satisfyer Pro 2, en kraftfull vibrator med 11 olika lägen som masserar din klitoris på det bästa tänkbara sätt.

Längd: 16,5 cm
Material: Silikon
Energi: Uppladdningsbara batteri
Genomsnittligt pris: 549 kr

Handla hos:


Fun Factory Big Boss G5 –

Bästa stora dildon

 • Gjord av silikon
 • Vibrationsprogram med 12 steg
 • Uppladdningsbara batterier
 • Kan vara stor för nybörjaren och analt

Det här är Big Boss G5 från Fun Factory!

Denna dildo är en stor variant i silikon, med många trevliga finesser. Den är vattentät, fyllig, har uppladdningsbara batterier och ett ergonomiskt handtag. Samtidigt finns det 12 olika inställningar för vibration i den. Motorn ska också vara mycket tyst.

Produkten är populär och omtyckt av kunderna.

Den kan dock upplevas som stor då den är 4,4 cm bred och 22,8 cm lång. Det kanske inte är det bästa valet för den som uppskattar en mindre dildo. Fun Factory Big Boss bör ej användas analt då den inte har ett stopp i slutet av leksaken.

Handla hos:


Satisfyer Air Pump Bunny 5 –

Bästa g-spot/rabbit vibratorn

 • Uppblåsbar topp
 • 7 olika funktioner
 • App för långdistans
 • Slutsåld i flera butiker

Vem har inte hört talas om rabbit? Det är en klassisk dildo till ett prisvärd pris. Däremot ska du inte låta luras av enkelheten. Satisfyer Air Pump Bunny 5 har en rad härliga funktioner. Dels är toppen uppblåsbar och ett mycket praktiskt handtag som gör att den är enkel och nätt. Utöver det finns 7 lägen av vibrationer i 5 olika hastigheter. Till leksaken finns också en app som gör att du kan styra vibrationer och erbjuda njutning på långdistans.

Utformningen är anpassad för att enkelt kunna föras in och nå de punkter som skapar en härligt känsla inom dig. Den är helt enkelt utformad för maximerad njutning.

Satisfyer Air Pump Bunny 5 är 20,5 cm lång. I jämförelse med andra är det medel (Fun Factory Big Boss G5 är 22,8 cm). Den är 3,9 cm i diameter men i uppblåst läge 5 cm på toppen.

Laddningstid: 5 timmar
Användningstid: Upp till 60 minuter

Handla hos:

* Om priser synliga reserverar vi för att butiken kan uppdatera snabbare än vår prisrobot.

Vår köpguide för Dildo

Att köpa en dildo kan verka väldigt enkelt – men i verkligheten finns det massvis med variabler att ta hänsyn till. Vi kommer i denna sektion lista de faktorer, som vi har tagit hänsyn till i våra tester. Den dildon som har fått bäst i test har uppfyllt dessa kriterier.

Storlek

Det finns nästan oändligt många storlekar på dildos – både på längden och på bredden. Det är viktigt att ha en dildo i en storlek som man känner sig trygg med, speciellt gällande bredden. Med en för bred dildo blir det svårt att undvika obehag, men en för lång dildo kan man helt enkelt inte föra in hela vägen. Om din dildo inte känns bra på grund av storleken, kan du alltid byta till en mindre eller större variant.

Om man känner sig osäker på att använda en dildo, kan det vara en fördel att välja en mindre storlek. Samma sak gäller om man tänker använda dildon analt.

Funktion

En dildo kan ha olika funktioner, för att fylla vissa av användarnas behov.

Sugkopp

Dildos kan ha en sugkopp i den grövsta änden. Sugkoppens funktion är att användaren ska kunna sätta fast dildon på olika ytor och njuta handsfree.

Vattentät

Vissa dildos kan användas i vatten utan konstigheter. Detta möjliggör njutning i badet och duschen.

Det är också lättare att rengöra dessa dildos, då de inte riskerar att bli skadade av vattnet.

Vibration

En dildo kan vibrera och ha en roterande eller stötande funktion. Dessa funktioner varierar i styrka och ofta finns det flera styrkenivåer i samma dildo. Variationerna möjliggör en individuell anpassning till det som känns bäst.

Vibration syftar till en mycket liten och snabb rörelse fram och tillbaka, som känns ungefär som en darrning.

Rotation och stötande funktioner är större rörelser, som kan ske på olika sätt.

Dubbelvibrator

En dubbelvibrator innebär att det finns en vibrator i dildons skaft och en vibrator i en utbuktande del på dildon. Den utbuktande delen börjar i skaftet och är byggd för att stimulera klitoris på det kvinnliga könsorganet.

Material

En dildo kan vara producerad av olika sorters material och några vanliga är:

 • Gummi eller silikon
 • Plast
 • Glas
 • Metall

Materialet avgör hur böjlig dildon kommer att vara. En mycket böjlig dildo kan kännas följsam och varsam, medan en hård dildo möjliggör precision och styrka.

Vilket material dildon är gjord av påverkar också dess temperatur. Gummi, silikon och plast kan lättare behålla en behaglig temperatur. Glas och metall är kallare, vilket innebär lite förberedelser innan de används.