Skrivet av:
Fredrik

Fredrik är ansvarig för produkttester för hela Nätläkare.com.

Bästa PWO 2024 (Bäst i test)

Vad är en PWO? PWO står för Pre-Workout. Det är en förkortning för kosttillskott eller drycker som tas före träning för att ge energi, öka fokus och prestationsförmåga under träningspasset. Vilken är då den bästa? Ja, frågorna är många och vi kommer att hjälpa dig hitta rätt. Kolla vår sida med de bästa analyserna av marknaden bästa PWO 2024.


Raw Rampage PRO –

En PWO med bra tryck

 • 3 goda smaker
 • Innehåller mineraler
 • Bra tryck och känsla
 • Endast 500 g

Raw Rampage PRO PWO har otroligt många bra omdömen och användare hävdar att den ger oväntat bra fokus och mycket energi, men samtidigt inte ger stim. Den finns även i tre olika smaker och är prisvärd.

Handla hos:

* Om priser synliga reserverar vi för att butiken kan uppdatera snabbare än vår prisrobot.


Aware PRO (Sur Vattenmelon) –

Sveriges godaste PWO

 • Bra pris
 • Hög koffeinhalt
 • Fokus och pump
 • Högt snittpris

Aware PRO PWO är känd för deras goda smaker (7 olika) samt effekten av produkten. Den är tillverkad i Sverige och är 100% vegansk.

Handla hos:

* Om priser synliga reserverar vi för att butiken kan uppdatera snabbare än vår prisrobot.


Core Performance PWO –

Prisvärd PWO

 • Bra omdömen
 • Utvecklad med elitidrottare
 • Skopa medföljer
 • Endast en smak

Svenskt Kosttillskott erbjuder deras egna PWO med smak av hallon lemonad (rasberry lemonade) och den ger långvarig energi samt ökad fysiskt prestation.

Handla hos:

* Om priser synliga reserverar vi för att butiken kan uppdatera snabbare än vår prisrobot.

Vad är en PWO?

En PWO är ett kosttillskott och förkortning på Pre-Workout. Syftet med en PWO är ett ge dig en bra kick, boost och ökad fokus inför ditt träningspass. Ofta används det vid styrkeutövning men går också bra att använda för andra typer av idrotter.

De som använder PWO uppger känna en ökad energi och överlag ökad atletisk prestanda. PWO är en ihopsättning av flera olika ämnen och varje PWO kan därför vara väldigt olika.

När ska man ta PWO?

Du ska alltid följa dina läkares rekommendationer när det kommer till kosttillskott och detta är inget undantag, men generellt brukar man säga att PWO ska tas 30-40 minuter innan ett träningspass. Detta är eftersom ämnena i PWO är gjorda för att absorberas snabbt.

Vad gör PWO?

PWO är en sammansättning av flera olika ämnen som snabbt tas upp i kroppen. Samtliga ämnen har ett syfte och gemensamt är att de ska förbättra din atletiska prestation. Nedan är en lista på vanliga ämnen som en PWO innehåller.

Koffein

Koffein är ett bekant ämne för många och hittas oftast i kaffe. Syftet är att pigga upp och ge dig fokus inför träningen. En PWO innehåller vanligtvis mellan 200 – 300 mg koffein.

BCAA

BCAA är en aminosyra som har som syfte att ge dig ett större fokus under träningen. En PWO innehåller ungefär 3-6 g per dosering.

Många använder BCAA som ett separat kosttillskott innan eller efter träningen. Kontrollera att du inte tar för mycket i onödan om du använder båda dessa kosttillskott.