Hårfön

Skönhet

Efter duschen eller simturen kan det vara jobbigt att stå och klämma ut vattnet ur håret med bara en handduk. Dessutom sliter det ut håret. Vad bör man satsa på istället om man inte har tid att vänta på att håret torkar av sig själv? Jo en hårfön såklart! En hårfön eller hårtork som det också kallas funkar med en fläkt som ger ut ett varmt luftflöde riktat mot håret för att snabbt och effektivt torka håret. Ta hjälp av våra tester för att hitta den bästa hårfön.

Skrivet av Peter
Granskat av Albin Andersson
Hårfön thumbnail

Hårfön (bäst i test)

1. Beurer Ocean Kompakt HC 35

En kompakt hårfön från Beurer som har 3 värmelägen samt en kalluftsläge att välja mellan. Dessutom kan fläktens hastighet också justeras. Hårfönen kommer med förvaringspåse och är smidig att ta med sig. Effekt på upptill 2400W.
599,00 SEK

2. OBH NORDIC Easywave

En smidig hårfön från OBH Nordic som får jobbet gjort. Med 3 hastigheter, två värmelägen och 1 kalluftsfunktion att välja och justera fram exakt den torkeffekten du önskar. Dessutom ingår ett smalt munstycke om du skulle önska ha ett mer fokuserat luftflöde. Effekt på 2200W.
403,75 SEK

3. Philips Drycare PRO BHD272

En kraftig hårfön från Phillips som snabbt och effektivt torkar håret med hastighet på fläkten som går upptill 130km/h. Du får mycket kontroll med denna hårtorken tack var det dess 6 lägen för att reglera hastighet och värmenivå. Utöver det finns en CoolShot knapp som ger kalluft istället om så önskas. Effekt på 2100W.
799,00 SEK

Topplista

  1. Beurer Ocean Kompakt HC 35
  2. OBH NORDIC Easywave
  3. Philips Drycare PRO BHD272

Testvinnare

Vi har korat vinnaren som är bäst i test till Beurer Ocean Kompakt HC 35 från Mobilmarket. En kompakt hårfön från Beurer som har 3 värmelägen samt en kalluftsläge att välja mellan. Dessutom kan fläktens hastighet också justeras. Hårfönen kommer med förvaringspåse och är smidig att ta med sig. Effekt på upptill 2400W.
Produkt Pris Butik
1. Beurer Ocean Kompakt HC 35599,00 SEK Köp nu
2. OBH NORDIC Easywave 403,75 SEK Köp nu
3. Philips Drycare PRO BHD272799,00 SEK Köp nu