Tandblekning

SkönhetTandvård

Är du en av många som vill ha det där vita rena leendet och dessutom kunna få det gjort i bekvämligheten av ditt hem? Isåfall har du kommit rätt för vi har jämfört olika alternativ och sammanställt lösningarna för att hjälpa dig hitta den bästa tandblekning för dig.

Skrivet av Peter
Granskat av Albin Andersson
Tandblekning thumbnail

Tandblekning (bäst i test)

1. Dentaworks Set

Ett set från Dentaworks som innehåller tandblekningsgel 20 ml, 3st Soft tandskenor (BPA-fria), en nyansguide och dessutom en förvaringsbox för tandskenorna. Detta set räcker i snitt till 56 blekningar.

  • BPA-fria
  • Bevisad effekt
  • 56 blekningar per set

  • Otydlig nyansguide
499,00 SEK

2. Confidentsmile Startkit

En tandbleknings kit från Confidentsmile som kommer med 3st munskenor, 1 st blekningsgel och dessutom 1st LED lampa som medföljer. Denna produkt har goda recensioner som rapporterat märkbara skillnader i tänderna.
495,00 SEK

3. Finesmile+ Set

Ett tandblekningset från Finesmile som ger dig vitare resultat på bara 10 minuter. I paketet ingår 1x LED-munstycke, 3x Tandblekningsstift med FS+ formel, 1x nyansguide och 3x Adaptrar som allt i allt ska räcka till uppemot 50 blekningar. Förutom att göra tänderna vitare så bidrar denna produkt till starkare och mer beskyddade tänder.
1 299,00 SEK

4. Beconfident X3 Premium Kit

Ett tandblekningskit från Beconfident som utlovar vitare tänder genom en trestegs process. I kittet ingår två blekningspennor, en munskena och en tandgloss som appliceras efter behandling för att skydda tänderna från att bli vidare missfärgade och ger en glans till dem nybehandlade tänderna.
595,00 SEK

Topplista

  1. Dentaworks Set
  2. Confidentsmile Startkit
  3. Finesmile+ Set
  4. Beconfident X3 Premium Kit

Testvinnare

Vi har korat vinnaren som är bäst i test till Dentaworks Set från Dentaworks. Ett set från Dentaworks som innehåller tandblekningsgel 20 ml, 3st Soft tandskenor (BPA-fria), en nyansguide och dessutom en förvaringsbox för tandskenorna. Detta set räcker i snitt till 56 blekningar.
Produkt Pris Butik
1. Dentaworks Set499,00 SEK Köp nu
2. Confidentsmile Startkit495,00 SEK Köp nu
3. Finesmile+ Set1 299,00 SEK Köp nu
4. Beconfident X3 Premium Kit595,00 SEK Köp nu

Att tänka på

Följande är punkter som vi rekommenderar att du tänker på när du väljer bland tandblekare.

Kvantitet

I dem flesta fall är det ett tandblekningskit eller set som du får där det ingår olika produkter. Vad du får i dessa paket kan variera otroligt mycket och därför är det viktigt att noggrant se efter detta. I vissa fall kan det stämma att ju mer du får ju bättre men för bättre mätning tipsar vi dig att leta efter en siffra av hur många blekningar du får på ett paket.

Process

Vilken blekningsprocess som tar plats är också väldigt varierande från den ena produkten till den andra. Därför är det viktigt att ta reda på hur du behöver använda produkterna. Oftast är det en kombination av flera olika steg för att få fram ett resultat. Ju tydligare anvisningar som medföljer ju bättre.

Hur vi genomfört testet

När vi valt ut produkter för detta testet har vi haft följande kriterier

Är det ett komplett sett?

I många fall kan man köpa enstaka produkter men för att säkerställa resultat har vi inkluderat endast kompletta set där man får allt man behöver i ett och samma paket.

Är det säkert innehåll?

Att tänka på hygien och hälsa har varit viktigt speciellt när det gäller hur säkert innehåll och tillverkningen är genom att exempelvis se till att det är BPA fritt osv. Därför har vi endast rekommenderat högkvalitativa produkter från legitima tandvårds tillverkare.

Vad är tandblekning?

Tandblekning är något som används för att bleka tänderna och ta bort missfärgningar och fläckar. Det har oftast utförts av tandläkare men nu mera kan man göra det med hjälp av olika hemmabehandlingar som tandblekningspennor, remsor eller skenor. Tandblekning kan bidra till att ge en vitare och mer strålande leende. Det är viktigt att följa produkternas anvisningar och att för att säkerställa ett säkert och effektivt resultat.