Hårrullar

Skönhet

Med hårrullar eller papiljott som dem också kallas får du möjlighet att enkelt få fram vackra lockar utan att skada håret. Vilken ska man köpa? Jo det är ingen enkel fråga att svara på med tanke på hur många alternativ det finns. Men vi har jämfört olika faktorer som kvalitet, pris, etc för att hjälpa dig hitta några av de bästa hårrullar som finns där ute!

Skrivet av Peter
Granskat av Albin Andersson

Hårrullar (bäst i test)

1. Remington PROluxe H9100

En premium produkt som använder sig av Dual Heat Teknologi för att snabbt och effektivt värma upp spolarna för att du ska kunna få dina lockar i nolltid. Ingår 20st spolar och klämmor.
999,00 SEK

2. Remington Hårrullar H5670

En av Remingtons prisvärda produkter är detta paket med Jumbo rollers som kommer i ett antaö av 12 st totalt uppdelade i två olika storlekar. Ändarna är dessutom belagda med Cool Touch teknologi för att göra stylingen bekväm.
649,00 SEK

3. Self Grip Hårrullar

Ett pack med 18 rullar i 3 olika storlekar samt 12 klämmor och 2 kam som ger dig allt du behöver för att få lite volym och vågor i håret.
0,00

Topplista

  1. Remington PROluxe H9100
  2. Remington Hårrullar H5670
  3. Self Grip Hårrullar

Testvinnare

Vi har korat vinnaren som är bäst i test till Remington PROluxe H9100 från Mobilmarket. En premium produkt som använder sig av Dual Heat Teknologi för att snabbt och effektivt värma upp spolarna för att du ska kunna få dina lockar i nolltid. Ingår 20st spolar och klämmor.