Hårspray

Skönhet

Att den snygga frisyren förstörs så fort man lämnar sitt hem är inte så optimalt. Med hjälp av en hårspray så kan man säga till att håret håller sig i rätt form och därför har vi jämfört olika produkter för att hjälpa dig hitta den bästa hårspray.

Skrivet av Peter
Granskat av Albin Andersson
Hårspray thumbnail

Hårspray (bäst i test)

1. I CREATE FINISH

"I Create finish" från Caeleste Beauty är vår stora favorit! Vilket spray! Ekologiskt, rikt på antioxidanter och viktigast av allt, en enorm styrka i håret. Ger glansig look och passar alla hårtyper.
349,00 SEK

2. Schwarzkopf - Style Osis+

En hårspray från välkända skönhetsmärket Schwarzkopf. Ger en stark freeze-hold på frisyren och har en snabbtorkande effekt. Flaskan innehåller 500ml och ska hållas 30 cm från håret vid applicering.
325,00 SEK
219,00 SEK

3. Final Touch™

En ekologisk hårspray som är tillverkad av extrakat från aloe vera, acai och äpple vilket ger en skonsam och naturlig medium stadga i håret utan att skada håret och är dessutom lätt i vikten på håret. Kommer i snygg flaska på 150ml.
259,00 SEK

Topplista

  1. I CREATE FINISH
  2. Schwarzkopf - Style Osis+
  3. Final Touch™

Testvinnare

Vi har korat vinnaren som är bäst i test till I CREATE FINISH från Caeleste Beauty . "I Create finish" från Caeleste Beauty är vår stora favorit! Vilket spray! Ekologiskt, rikt på antioxidanter och viktigast av allt, en enorm styrka i håret. Ger glansig look och passar alla hårtyper.
Produkt Pris Butik
1. I CREATE FINISH349,00 SEK Köp nu
2. Schwarzkopf - Style Osis+ 325,00 SEK 219,00 SEK Köp nu
3. Final Touch™259,00 SEK Köp nu