Nagelfil

Skönhet

Kroppsvård går hela vägen ut i fingerspetsarna och därför är användning av nagelfil för att slipa och forma naglarna nyttigt för både hälsan men också för att se bra ut. Nagelfilning bidrar till att främja nagelns övergripande hälsa och minskar risken för problem såsom nageltrång. Vi har jämfört kvantitet och kvalitet i olika former av nagelfilar för att hjälpa di g hitta den bästa nagelfil för just dina händer.

Skrivet av Peter
Granskat av Albin Andersson
Nagelfil thumbnail

Nagelfil (bäst i test)

1. Nagelfil - 7 Sides

En nagelfil med mångsidighet i centrum tack var det dess 7 olika slipytor. Denna allt-i-ett-fil tar hand om alla dina nagelbehov på ett smidigt och effektivt sätt. Med förmågan till grov-, medium- eller fin slipning, putsning, förpolering, utjämning eller finpolering har du dem bästa förutsättningarna att få fram fantastiska resultat varje gång. Ge dina naglar den uppmärksamhet de förtjänar med denna bekväma och mångsidiga nagelfil.
39,00 SEK

2. Mineas Glas

Mineas Nagelfil i glas är en prisvärd lösning för att förhindra att nagelkanter delar sig och spricker. Tillverkad av härdat glas och med en längd på 14 cm, är denna fil hållbar och dess smidiga yta gör den lätt att rengöra, vilket ger en hög nivå av hygien.
19,00 SEK

3. Dossify Elektrisk Nagelfil

En eldriven nagelfil från Dossify som kommer komplett med fem utbytbara filhuvuden för skräddarsydd vård. Med en kraftfull 12000 RPM-motor levererar den snabb och effektiv manikyr på ett ögonblick. Dess imponerande batteritid på 90 minuter låter dig skapa perfekta naglar utan avbrott. Välj dessutom bland färgerna rosa, mörkrosa, vit och röd.
299,00 SEK

4. Needs Sandpappersfil 10-pack

Needs nagelfilar har satt kvantitet i centrum och kommer i en 10-pack där varje fil är tillverkat av högkvalitativt material och garanterar lång hållbarhet. Dessutom är dessa filar formade med olika texturer och grovhet, så att du kan anpassa din nagelfilning efter dina specifika behov från att ta bort längd till att forma kanten eller släta ut ytan.
20,00 SEK

Topplista

  1. Nagelfil - 7 Sides
  2. Mineas Glas
  3. Dossify Elektrisk Nagelfil
  4. Needs Sandpappersfil 10-pack

Testvinnare

Vi har korat vinnaren som är bäst i test till Nagelfil - 7 Sides från Stuffstore. En nagelfil med mångsidighet i centrum tack var det dess 7 olika slipytor. Denna allt-i-ett-fil tar hand om alla dina nagelbehov på ett smidigt och effektivt sätt. Med förmågan till grov-, medium- eller fin slipning, putsning, förpolering, utjämning eller finpolering har du dem bästa förutsättningarna att få fram fantastiska resultat varje gång. Ge dina naglar den uppmärksamhet de förtjänar med denna bekväma och mångsidiga nagelfil.
Produkt Pris Butik
1. Nagelfil - 7 Sides39,00 SEK Köp nu
2. Mineas Glas19,00 SEK Köp nu
3. Dossify Elektrisk Nagelfil299,00 SEK Köp nu
4. Needs Sandpappersfil 10-pack20,00 SEK Köp nu