Pormaskborttagare

Skönhet

Vad är det bästa sättet att ta bort pormaskar? Att använda händerna för att klämma finnar eller ta bort smuts från ansiktet är något vi lämnar bakom oss. Nu tillhör jobbet pormaskrengörare som ger en smärtfri upplevelse och ren hy. Idag finns en rad olika typer av rengörare för ansiktet därför har vi gjort undersökningar och sammanställt en lista på de bästa pormaskborttagare för dig.

Skrivet av Peter
Granskat av Albin Andersson
Pormaskborttagare thumbnail

Pormaskborttagare (bäst i test)

1. Queens Ansiktssugare

En ansiktssugare från QUEENS som rensar porerna. Har 4 sugkraftsnivåer och kommer även med 4 olika munstycken. Dessutom är den enkel att rengöra genom att bara ta av munstycket, där all död hudceller och smuts samlas, för att tvätta med vatten och tvål. Har fått topskalig omdöme ifrån kunder.
299,00 SEK
89,00 SEK

2. Pormaskborttagarset med fodral - 7 delar

Ett set för pormaskborttagning från Verk Group. Innehåller sammanlagt 7st separata redskap tillverkade av rostfritt stål. Med hjälp av dessa kan du komma åt finnar och pormaskar utan att skada huden. Handtaget har en räfflad yta som flrhindrar att du halkar med fingrarna och ger dig därmed en schysst precision. Alla redskap kan förvaras i den snygga medföljande fodralen som kommer med.
79,00 SEK

3. Verk Group - Pormaskborttagare 5in1

En 5-1 pormaskborttagare från Verk Group som lever upp till dess namn tack var det dem 5 olika munstycken du får till denna enhet. Med dessa kan du anpassa din användning utifrån olika ända mål. Den ser till att få jobbet med hjälp av dess vakuumteknik. Efter användning kan man enkelt rengöra huvuden och sedan ladda enheten med den medföljande laddkabeln.
189,00 SEK

Topplista

  1. Queens Ansiktssugare
  2. Pormaskborttagarset med fodral - 7 delar
  3. Verk Group - Pormaskborttagare 5in1

Testvinnare

Vi har korat vinnaren som är bäst i test till Pormaskborttagare LCD från Handelsavenyn. En pormaskborttagare från Verk Group som utför en djup rengöring. Man har tillvalet av att fylla maskinen med vatten om man önksar att den ger ut fukt vid användning. Till detta har du 4 sugrafter att ställa in på samt 4 utbytbara huvuden. Detta gör att du kan kombinera för olika ända mål beroende på var och vad du vill rengöra. Det som utmärker denna produkt är dess LCD skärm som gör att du visuellt kan följa dina inställningar.
Produkt Pris Butik
1. Queens Ansiktssugare 299,00 SEK 89,00 SEK Köp nu
2. Pormaskborttagarset med fodral - 7 delar79,00 SEK Köp nu
3. Verk Group - Pormaskborttagare 5in1189,00 SEK Köp nu