Fotbad

Personvård

Efter en lång dag på fötterna så krävs det att man låter dem återhämta och vila sig. Med hjälp av ett fotbad och dess olika funktioner så kan du se till att dina fotmuskler får ordentlig fot spa och därmed möjlighet till att återhämta sig. VI har jämfört och framställt en bäst i test lista för att hjälpa dig välja den skönaste och bästa fotbad.

Skrivet av Peter
Granskat av Albin Andersson
Fotbad thumbnail

Fotbad (bäst i test)

1. Beurer FB30T

Ett fotbad från Beurer med en tre olika funktionslägen. Välj mellan att ha en vibrerande fotmassage, en avslappnande bubbelmassage eller härligt varmt vattens flöde. Dessutom dinns även 4 infraröda ljus installerade undertill för att främja blodcirkulation och avslappning i fotmusklerna. Dessutom är den både justerbar i vinkeln samt så kan man fälla ihop den vid förvaring. Medföljer en pimpsten för hårda fotsulor.
799,00 SEK

2. Champion Fold-up

Ett fotbad från Champion som är rymligt med en total kapacitet på 5 liter. Varmt vatten hälls i fotbadet som sedan hålls värmen stadig med en underhållstemperatur på 37°-43°. Medföljande tillbehör är en borste och en pimpsten.
579,00 SEK

Topplista

  1. Beurer FB30T
  2. Champion Fold-up

Testvinnare

Vi har korat vinnaren som är bäst i test till Beurer FB30T från Mobilmarket. Ett fotbad från Beurer med en tre olika funktionslägen. Välj mellan att ha en vibrerande fotmassage, en avslappnande bubbelmassage eller härligt varmt vattens flöde. Dessutom dinns även 4 infraröda ljus installerade undertill för att främja blodcirkulation och avslappning i fotmusklerna. Dessutom är den både justerbar i vinkeln samt så kan man fälla ihop den vid förvaring. Medföljer en pimpsten för hårda fotsulor.
Produkt Pris Butik
1. Beurer FB30T 799,00 SEK Köp nu
2. Champion Fold-up 579,00 SEK Köp nu