Öronrensare

Personvård

Öronvax + bomullspinnar är inte det allra säkraste och effektivaste alternativet. Istället vill vi rekommendera det professionella men enkla verktyget öronvaxrensare som kommer i olika former men ser till att rengöra öronen utan att orsaka skada eller instoppning. Vi har jämfört ordentligt och tagit fram en lista för att hjälpa dig hitta den bästa öronrensaren.

Skrivet av Peter
Granskat av Albin Andersson
Öronrensare thumbnail

Öronrensare (bäst i test)

1. Stuffstore Spiralrensare

En öronrengörare från Stuffstore som är säker, snabb och noggrann. Med en spiraltopp så kommer du åt all vax genom att stoppa silikontoppen i örat och sedan snurra ut. Dessutom medföljer 16st extra silikonskruvar som kan bytas ut.
69,00 SEK

2. Dossify Vaxproppsug

En batteridriven vaxproppsug från Dossify som krångelfritt rengör öronen. Apparaten drivs av ett 3A batteri och man kan själv ställa in önskade sugeffekt. Dessutom får du 2 st munstycken tillverkade av silikon för en smärtfri och skön upplevelse.
199,00 SEK

3. Stuffstore Vaxborttagningsset

Ett komplett set av verktyg från Stuffstore för nogrann rengörning av öronen. Tillverkade i rostfritt stål vilket innebär att de är säkra att använda och även enkla att rengöra. I detta set så ingår 7st olika verktyg av olika storlekar och slag för att ge den kompletta utrustningen som kan behövas. Kommer i en cylinder för förvaring.
119,00 SEK

4. Dossify Öronvaxsugare

En Vaxproppsug från Dossify som bekvämt och säkert rensar öronen ifrån all vax. Med dess inbyggda vakuum suger den ut all smuts utan att något av det trycks djupare in i örat. Toppen av rengöraren är tillverkad av mjuk silikon som ger en behaglig upplevelse och även går att ta av för att sedan rengöra. Praktisk och enkel användning med hjälp av en knapp.
299,00 SEK

Topplista

  1. Stuffstore Spiralrensare
  2. Dossify Vaxproppsug
  3. Stuffstore Vaxborttagningsset
  4. Dossify Öronvaxsugare

Testvinnare

Vi har korat vinnaren som är bäst i test till Stuffstore Spiralrensare från Stuffstore. En öronrengörare från Stuffstore som är säker, snabb och noggrann. Med en spiraltopp så kommer du åt all vax genom att stoppa silikontoppen i örat och sedan snurra ut. Dessutom medföljer 16st extra silikonskruvar som kan bytas ut.
Produkt Pris Butik
1. Stuffstore Spiralrensare69,00 SEK Köp nu
2. Dossify Vaxproppsug 199,00 SEK Köp nu
3. Stuffstore Vaxborttagningsset119,00 SEK Köp nu
4. Dossify Öronvaxsugare299,00 SEK Köp nu