Kollagen

Personvård

Ju äldre vi blir ju svårare kroppen har att absorbera kollagen som är ett nödvändigt ämne för en hälsosam kropp. Att ta tillskott av kollagen dagligen är därmed väl rekommenderat. Bland dess fördelar är motverkan av rynkor och torr hud, friskare och starkare hår samt naglar och även att det bevarar och främjar rörlighet och styrka i leder, muskler och ben. Vi har jämfört en rad olika kollagen rika produkter och tillskott så att du kan ge de bästa kollagen till din kropp och dess behov.

Skrivet av Peter
Granskat av Albin Andersson
Kollagen thumbnail

Kollagen (bäst i test)

1. Collagen Vital 400g

En burk kollagen från Swedish Supplements som innehåller 400g pulver och räcker till ca 33 serveringar. Denna produkt är tillverkat av Peptan ® från Russelot vilket är utvunnet från gräsbetande nötdjur. Utöver det så innehåller den även magnesium och vitamin C. Finns i skogsbär och mango smak som blandas ut med vatten eller valfri dricka.
299,00 SEK
279,00 SEK

2. Marine Collagen Pro Edition (60 dagar)

Kollagen från Copenhagen Health som är hydrolyserat och utvunnet ur marinliv. Denna produkt har en neutral smak vilket gör att den kan blandas med valfri dryck utan att påverka smaken. Dessutom innehåller den också ämnen som vitamin D, vitamin C och Biotin. Tillräcklig mängd för att användas under 60 dagar.
799,00 SEK

3. NATURAL MARINE COLLAGEN SACHETS BLUEBERRY

Kollagen från Vida Glow som framställts från skinn på fisk och har tillverkats för att effektivt absorberas av kroppen. Smaksatt med en mild men söt och uppfriskande blåbärs smak. Räcker till 30 doser.
499,00 SEK

Topplista

  1. Collagen Vital 400g
  2. Marine Collagen Pro Edition (60 dagar)
  3. NATURAL MARINE COLLAGEN SACHETS BLUEBERRY

Testvinnare

Vi har korat vinnaren som är bäst i test till Collagen Vital 400g från 5VE MORE. En burk kollagen från Swedish Supplements som innehåller 400g pulver och räcker till ca 33 serveringar. Denna produkt är tillverkat av Peptan ® från Russelot vilket är utvunnet från gräsbetande nötdjur. Utöver det så innehåller den även magnesium och vitamin C. Finns i skogsbär och mango smak som blandas ut med vatten eller valfri dricka.
Produkt Pris Butik
1. Collagen Vital 400g299,00 SEK 279,00 SEK Köp nu
2. Marine Collagen Pro Edition (60 dagar)799,00 SEK Köp nu
3. NATURAL MARINE COLLAGEN SACHETS BLUEBERRY499,00 SEK Köp nu