Fotmask

Personvård

För den som strävar efter mjuka, välvårdade fötter utan att behöva spendera timmar på salonger eller spa är fotmask ett klokt val. Dem är utformade för att ge intensiv näring och återfuktning till dina fötter, vilket är särskilt viktigt för att motverka torrhet och förhårdnader. Dessutom är de enkla att använda. Mindre enkelt är valet av vilken fotmask man ska köpa. Däeför har vi genomfört testerna åt dig och tagit fram de bästa fotmask så att du kan ge dina fötter den kärlek de förtjänar!

Skrivet av Peter
Granskat av Albin Andersson
Fotmask thumbnail

Fotmask (bäst i test)

1. Scholl PediMask - Rich Oil

Scholl mjukgörande fotmask med olja som ser till att ge intensiv vård åt dina fötter med bara en applicering. Den dubbla lagerstrukturen i strumpan håller krämen på plats och den tätas till för att sitta fast på fotleden. Berikad med tre oljor från avokado, jojoba och argan som kliniskt har bevisats återfukta huden i upp till 24 timmar med sina rika ingredienser. Två par kommer i förpackningen.
99,00 SEK

2. Sence Foot Mask Socks 1 par

Ett par fotmasker från Sence som levererar silkeslena fötter på bara 20 minuter, tack vare dess intensiva näring och långvariga återfuktning. Berikad med mandel- och arganolja, är den enkel att använda och ger en djupgående behandling på kort tid.
39,00 SEK

3. Scholl PediMask - Macadamia

Ett paket med två par fotmasker från Scholl som ger dig silkeslena fötter på endast 20 minuter. En intensiv fotmask som erbjuder näring och långvarig återfuktning för din hud. Enkel att använda och fettfri, med en härlig doft av macadamiaolja.
89,00 SEK

Topplista

  1. Scholl PediMask - Rich Oil
  2. Sence Foot Mask Socks 1 par
  3. Scholl PediMask - Macadamia

Testvinnare

Vi har korat vinnaren som är bäst i test till Scholl PediMask - Rich Oil från Fotakuten. Scholl mjukgörande fotmask med olja som ser till att ge intensiv vård åt dina fötter med bara en applicering. Den dubbla lagerstrukturen i strumpan håller krämen på plats och den tätas till för att sitta fast på fotleden. Berikad med tre oljor från avokado, jojoba och argan som kliniskt har bevisats återfukta huden i upp till 24 timmar med sina rika ingredienser. Två par kommer i förpackningen.
Produkt Pris Butik
1. Scholl PediMask - Rich Oil99,00 SEK Köp nu
2. Sence Foot Mask Socks 1 par39,00 SEK Köp nu
3. Scholl PediMask - Macadamia89,00 SEK Köp nu