Skrivet av:
Fredrik

Fredrik är ansvarig för produkttester för hela Nätläkare.com.

Fotmassagemaskin – Du är värd fotmassage som är bäst i test

Att kunna uppleva en spaupplevelse hemma är inte omöjligt och vill du ta extra bra hand om dina fötter finns det en apparat för detta. En fotmassagemaskin (även kallad fotmassageapparat) kan användas hemma och behöver inte vara komplicerad att använda. I och med att det finns massor av alternativ idag har vi sammanställt en köpguide och en topplista nedan för att göra valet enklare för dig.


Flowlife Flowfeet –

Bäst i test

 • 2 års garanti
 • Flera program
 • Bra omdömen
 • Dyr

Flowlife är ett välkänt märke inom denna produktkategori eftersom de vunnit många utmärkelser på grund av kvalitén de erbjuder. Den har ett flertal olika funktioner och du kan själv välja styrka och temperatur.

Handla hos:

* Om priser synliga reserverar vi för att butiken kan uppdatera snabbare än vår prisrobot.


Beurer FM 60 Shiatsu Fotmassage –

Bra budgetalternativ

 • Justerbar lutningsvinkel
 • 18 massagehuvuden
 • 2 hastigheter
 • Ej olika massageprogram

Beurer Shiatsu Fotmassage masserar din undersida av foten och har en värmefunktion. Du kan ställa in den på 2 olika lägen.

Handla hos:

* Om priser synliga reserverar vi för att butiken kan uppdatera snabbare än vår prisrobot.


Beurer fotmassage fm 90 –

Utmanare

 • 3 massageprogram
 • Tryckluftsmassage
 • Värmefunktion
 • Ej ljudlös

Beurer fotmassage fm 90 omsluter dina fötter och anklar och ger en gedigen fotmassage. Det finns olika massageprogram och även en värmefunktion.

Handla hos:

* Om priser synliga reserverar vi för att butiken kan uppdatera snabbare än vår prisrobot.

Vad är en fotmassagemaskin

En fotmassagemaskin är precis som det låter en produkt som ger dina fötter massage. Det finns olika varianter, både de som omsluter dina fötter och de som endast masserar undersidan (fotsulan). Oftast finns det olika program du kan ställa in och på vissa fotmassagemaskiner kan du även reglera temperaturen.

Varför fotmassagemaskin?

Det finns flera fördelar med denna apparat, de flesta har att göra med förbättrad hälsa. Massage har en bevisad positiv påverkan på välmående eftersom det kan minska spänningar i kroppen och reducera stress. Fotmassagemaskiner trycker och masserar triggerpunkter som gör att du (och dina fötter) känns mer avslappnade.

Köpguide för fotmassagemaskin

Vilken fotmassagemaskin passar dig bäst? Jo, tänk över varför du önskar köpa en och vad din budget är. Vill du ha ett flertal funktioner, kunna anpassa värmen och få snabb service om den krånglar blir prislappen oftast dyrare. Om du däremot har en mindre budget finns varianter som ger dig en lättare fotmassage, men som fortfarande hjälper dig känna dig mer avslappnad.

Bästa fotmassagemaskinerna

När vi undersökt vilka fotmassagemaskiner som är bäst-i-test har vi jämfört kundomdömen, funktionalitet och rekommendationer från ett flertal källor. Nedan presenterar vi toplistan:

 1. Flowlife Flowfeet – Många bra omdömen och anpassningsbara funktioner.
 2. Beurer FM 60 Shiatsu Fotmassage – Enkel, men motordriven shiatsu fotmassage till bra pris.
 3. Beurer fotmassage fm 90 – Utmanare till Flowfeet, 3 olika massageprogram.