Necessär för Män

Personvård

En necessär eller toalettväska som dem också kallas rekommenderas starkt för alla män. Vardagen förenklas av att samla parfymen, deodoranten, tandborsten, hårborsten, hudkrämen… Jo listan är lång på allt man kan förvara i ens necessär. Dessutom är det praktiskt att ha både när man är hemma och om man ska på en resa och vill få med sig det viktigaste. Vi har jämfört och tagit fram marknadens bästa necessär för män.

Skrivet av Peter
Granskat av Albin Andersson
Necessär för Män thumbnail

Necessär för Män (bäst i test)

1. Bigso Box Necessär

En rymlig necessärväska från Bigso Box of Sweden som har god funktionalitet med flera fack, krok och avtagbara fickor. Väskan kan även hängas upp väskan för att ge en överblick av innehållet. Tillverkad i polyester, bär en snygg grå färg och kan även tvättas. Necessären stängs ihop med kardborre. Storlek 26 x 8 x 19 cm.
146,25 SEK

2. Office Depot Baltimore

En praktisk matt necessär väska för män med en minimalistisk smak på stilen. Baltimore väskan har ett material av hög kvalité som även är vattentålig och försluts med dragkedja. Passar väl för såväl vardagsanvändning som på resan. Storlek: 23,5 x 12,5 x 18,5cm
352,50 SEK

3. KOSA Karbon Necessär

En necessärväska från KOSA som passar den som är äventyrligt lutad eller sport intresserade. En sportig design på utsidan och smart inre design med fack och fickor för att förvara alla ens ägodelar. På utsidan har väskan ett handtag som gör den enkel att hålla nära och väskan försluts med dragkedja.
299,00 SEK
149,00 SEK

Topplista

  1. Bigso Box Necessär
  2. Office Depot Baltimore
  3. KOSA Karbon Necessär

Testvinnare

Vi har korat vinnaren som är bäst i test till Bigso Box Necessär från Office Depot. En rymlig necessärväska från Bigso Box of Sweden som har god funktionalitet med flera fack, krok och avtagbara fickor. Väskan kan även hängas upp väskan för att ge en överblick av innehållet. Tillverkad i polyester, bär en snygg grå färg och kan även tvättas. Necessären stängs ihop med kardborre. Storlek 26 x 8 x 19 cm.
Produkt Pris Butik
1. Bigso Box Necessär146,25 SEK Köp nu
2. Office Depot Baltimore352,50 SEK Köp nu
3. KOSA Karbon Necessär299,00 SEK 149,00 SEK Köp nu