Schampo

Personvård

En stor del av vårt utseende är vårt hår och hur man vill att det ska se ut är upp till var och en. Men det som inte går att förneka är att alla bör vårda sin hårhälsa. Genom att använda schampo håller vi inte bara håret rent och fräscht utan vi ser till att det inte förstörs och istället kan fortsätta växa. Därför finns det schampo med en rad olika syften. Vi har jämfört och tagit fram en lista för att hjälpa dig välja den bästa schampo.

Skrivet av Peter
Granskat av Albin Andersson
Schampo thumbnail

Schampo (bäst i test)

1. Grow Perfect™

En schampo från Hairlust som är perfekt för dig som upplever tunt hår. Oftast kan håravfall handla om dålig hårhälsa och därför är denna schampo perfekt för att återuppliva din hårväxt och ge förutsättningar för starkare och nyttigare hårhälsa. Kommer i förpackning på 250ml.
299,00 SEK

2. Apofemme Återfuktande

En schampo från kvalitetsmärkta Apofemme med syfte att reparera slitna toppar och att återfukta uttorkad hår. Tillverkat med bland annat aloe vera, arganolja och växtextrakt. Kommer i en mängd på 300ml.
199,00 SEK

3. Instant Relief™ Dandruff

En schampo från HairLust som avlägsnar mjäll och flagor i håret som orsakat irritation i hårbotten. Produkten är både ekologiskt och veganskt tillverkad inom Skandinavien har dessutom fått grymma recensioner från kunder och skönhetsbloggar. Kommer i en flaska på 200ml.
259,00 SEK

4. L'Oréal Silvershampo

En schampo från L'Oréal som passar den som vill neutralisera hårfärg och undvika oönskade tonändringar. Med denna schampo kan du få en mer stadig och harmonisk hårfärg. Dessutom är denna schampo näringsrik och skyddande för håret. Kommer i en mängd på 300ml.
229,00 SEK
139,00 SEK

Topplista

  1. Grow Perfect™
  2. Apofemme Återfuktande
  3. Instant Relief™ Dandruff
  4. L'Oréal Silvershampo

Testvinnare

Vi har korat vinnaren som är bäst i test till Grow Perfect™ från Hairlust. En schampo från Hairlust som är perfekt för dig som upplever tunt hår. Oftast kan håravfall handla om dålig hårhälsa och därför är denna schampo perfekt för att återuppliva din hårväxt och ge förutsättningar för starkare och nyttigare hårhälsa. Kommer i förpackning på 250ml.
Produkt Pris Butik
1. Grow Perfect™299,00 SEK Köp nu
2. Apofemme Återfuktande199,00 SEK Köp nu
3. Instant Relief™ Dandruff259,00 SEK Köp nu
4. L'Oréal Silvershampo229,00 SEK 139,00 SEK Köp nu